EcoMoto 930×122

avocatul poporului

BIROUL TERITORIAL AL AVOCATULUI POPORULUI, TRANSFORMAT ÎN LABORATOR DE TESTE COVID-19

Începând de astăzi, 6 aprilie 2020, Biroul teritorial Pitești al instituției Avocatul Poporului nu mai dispune de un spațiu public de lucru.

Citiți și: Testele de salivă primite la școală, vândute de părinți pe Olx

Situația va fi reglementată cu sprijinul autorităților județene care au competența legală să sprijine instituția Avocatul Poporului în acest sens.

„Întrucât Consiliul Județean Argeș a solicitat Biroului nostru să eliberăm locația pentru a putea permite desfășurarea lucrărilor de amenajare a laboratorului de analize medicale moleculare și instalarea aparatului dedicat (Real Time PCR) și pentru că am înțeles importanța vitală pentru comunitatea argeșeană a acestui aparat în lupta pe care o ducem toți, în mod solidar, împotriva virusului CoVid19, am procedat la eliberarea locației, deși ne aflam sub dispozițiile în vigoare ale unei hotărâri de consiliu județean care nu a fost revocată.

Citiți și: Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul unei minore de 11 ani, violată cu acordul părinților

Din discuțiile informale pe care le-am avut cu autoritățile locale și centrale avizate și de notorietate în materie, am primit asigurări că punerea în funcțiune a laboratorului de analize medicale moleculare în această locație nu reprezintă niciun risc pentru sănătatea publică.

Până la atribuirea unui nou spațiu necesar funcționării Biroului teritorial Pitești al instituției Avocatul Poporului, rămânem la dispoziția cetățenilor care ne pot contacta pe următoarele căi: telefonic – 0248.211.101 sau pe email – avparges@avp.ro”, precizează Biroul teritorial Pitești al instituției Avocatul Poporului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90