EcoMoto 930×122

coronavirus

CORONAVIRUS. AVERTISMENTUL DAT DE FOSTUL MINISTRU AL SĂNĂTĂȚII NICOLAE BĂNICIOIU

Deputatul PRO România Nicolae Bănicioiu (fost ministru al Sănătății) spune, într-o postare pe Facebook, că, potrivit studiilor făcute de o publicație americană, România se află pe curba statistică a Italiei.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Ce știm? Știm că, deși schema terapeutică din România este la un nivel eficient (25 de cazuri vindecate/zero decese) și că eforturile medicilor sunt de necontestat și că deși majoritatea oamenilor fac forme minime de Covid-19 sau asimptomatice, ABSOLUT TOATĂ LUMEA, APARENT SĂNĂTOASĂ, POATE TRANSMITE ACEST VIRUS.

Ce facem? Conform studiilor făcute de publicația americană Financial Times, SUNTEM EXACT PE CURBA STATISTICĂ A ITALIEI, mai devreme cu două-trei săptămâni, adică dacă nu avem grijă putem ajunge în situația în care sunt ei astăzi.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Care e concluzia? Niciodată până acum, doctorii, oamenii de știință, virusologii, chimiștii, bancherii, politicienii, analiștii, corporațiile și, într-un cuvânt, întreaga comunitate nu și-au unit eforturile împotriva unui dușman comun. TOTUL E ÎN ZADAR DACĂ NU TE IMPLICI ȘI TU ȘI NU RESPECȚI REGULILE IMPUSE DE AUTORITĂȚI”, scrie Nicolae Bănicioiu pe Facebook.

(Sursă foto: proromania.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3