EcoMoto 930×122

amalia nastase

FOSTA SOȚIE A LUI ILIE NĂSTASE VINE ÎN PITEȘTI. AFLĂ CÂND ȘI DE CE!

Maternitatea Spitalului Județean de Urgență din Pitești va fi dotată cu un incubator. Incubatorul este o donație din partea organizației „Salvați copiii”.

Citiți și: Înfiorător! Copii abuzați sexual!

Prin campania pentru reducerea mortalităţii infantile, campanie intitulată „Bun venit pe lume!”, organizația a dotat anul trecut 18 maternități şi secţii de nou-născuți. Datorită generozității contribuabililor care au direcționat câte 2% din impozitul anual pe venit către această organizație, dar şi a donațiilor din partea unor companii și persoane fizice, în acest an „Salvați copiii” va investi 2.074.000 de lei în dotarea altor 27 de secții de nou-născuți din Pitești, Bacău, Brașov, București, Reșița, Caransebeș, Constanța, Craiova, Segarcea, Hunedoara, Iași, Hârlău, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Petroșani, Roman, Ploiești, Sibiu, Botoșani, Vatra Dornei, Arad, Timișoara, Vaslui, Focșani și Cluj Napoca și în dezvoltarea de programe de educaţie și suport pentru 5.000 de beneficiari din comunități defavorizate.

Dotarea maternității Spitalului Județean de Urgență din Pitești cu acest incubator va avea loc mâine, 26 martie. La eveniment va participa și Amalia Năstase. Fosta soție a fostului mare tenismen Ilie Năstase este ambasadorul programului „Fiecare copil contează”. Evenimentul va debuta cu o conferință de presă, de la ora 10:30. Conferința de presă va avea loc în sala de ședințe a Consiliul Județean Argeș. Imediat după aceea, de la ora 11, la Spitalul Județean reprezentanții organizației „Salvați copiii” și Amalia Năstase vor preda aparatura. (Foto: salvaticopiii.ro)

Citiți și: APARATURĂ PENTRU SALVAREA COPIILOR NĂSCUȚI PREMATUR

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90