930 x122 grota rece

coronavirus

ÎN ROMÂNIA S-A CONFIRMAT ÎNCĂ UN CAZ DE INFECTARE CU NOUL CORONAVIRUS

„În această după amiază s-a confirmat al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus COVID 19 în România.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Este vorba despre un bărbat de 47 de ani din Timișoara, care a fost contact cu femeia depistată pozitiv în data de 28 februarie 2020.

Mai exact, bărbatul a călătorit cu femeia de 38 de ani în același avion, în partea dreaptă a acesteia, în data de 20 februarie 2020 cu o cursă care se întorcea din Italia.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Din data de 28 februarie 2020, bărbatul, considerat contact direct, s-a aflat în autoizolare la domiciliu, împreună cu familia.

Rezultatele primei probe recoltate la începutul perioadei de autoizolare au fost negative. Rezultatul probei recoltată în ziua de ieri (în cea de-a 12-a zi de la contactul cu femeia de 38 de ani) a ieșit pozitiv la infecția cu coronavirus COVID 19.

Conform primelor informații din partea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Timiș, bărbatul este asimptomatic, afebril.

S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

În curtea în care locuiește bărbatul mai trăiesc alte două familii, față de care se vor lua măsurile de autoizolare”, a informat cu puțin timp în urmă Grupul de Comunicare Strategică.

AICI, amănunte despre primele trei cazuri, cu precizarea că pacientul nr. 1 din România, bărbatul în vârstă de 25 de ani din comuna Prigoria (județul Gorj), a fost declarat oficial vindecat de infecția cu noul coronavirus.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90