New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

ÎNCĂ UN CAZ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

Încă un caz de infecție cu noul coronavirus a fost confirmat în țara noastră: un adolescent în vârstă de 16 ani (elev) din municipiul Timișoara (județul Timiș). Acesta este nepotul bărbatului depistat ieri cu noul coronavirus (bărbatul de 47 de ani din Timișoara, unchiul tânărului – AICI, subiectul pe larg).

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

„În această după amiază s-a confirmat al cincilea caz de infectare cu noul coronavirus în România COVID 19. Este vorba despre unul dintre contacții bărbatului de 47 de ani din Timișoara, care a fost depistat pozitiv în cursul zilei de ieri. Mai precis, este nepotul acestuia, în vârstă de 16 ani.

Conform primelor informații din partea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Timiș, tânărul este asimptomatic, afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

De asemenea, rezultatele de astăzi ale probelor luate de la bărbatul de 47 de ani sunt negative și urmează, conform procedurii, un nou test la distanță de 24 de ore față de ultimul realizat”, precizează Grupul de Comunicare Strategică.

Vorbim despre al cincilea caz de infecție cu noul coronavirus înregistrat în România, primul la un minor. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90