930 x122 grota rece

coronavirus

OFICIAL: 7 PERSOANE VINDECATE DE COVID-19 ÎN ARGEȘ

Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ (valabilă astăzi, 13 aprilie 2020, la ora 15:30) se prezintă după cum urmează:

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

-persoane diagnosticate pozitiv: 57 (număr neschimbat față de ziua de ieri – AICI, subiectul pe larg);

-persoane vindecate: 7 (cu 1 în plus față de situația de ieri); amintim că începând cu cazul 5, autoritățile nu au mai furnizat informații suplimentare, rezumându-se să contorizeze, statistic, numărul persoanelor vindecate; despre primii 4 pacienți din Argeș vindecați, detalii AICI;

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

-persoane aflate în carantină instituționalizată: 541 (ieri erau 608).

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș, până acum în județ s-a înregistrat un singur deces al unei persoane infectate cu virusul COVID-19 (AICI, amănunte).

Testele COVID-19 pentru cetățenii din județul Argeș (teste care confirmă sau infirmă infectarea) se fac, deocamdată, doar în afara județului. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3