Donaris 930 x 122

coronavirus

TESTARE DE URGENȚĂ LA SPITALUL LA CARE LUCREAZĂ SOȚIA MEDICULUI INFECTAT DE LA JUDEȚEAN

Fundația Gaudium transmite: „(…) Fundația Gaudium a organizat azi dimineață o testare de urgență (n.r. – prin sistem Real Time PCR) a personalului și a bolnavilor din Spitalul Călinești (n.r. – Spitalul de Boli Cronice Călinești).

Citiți și: Argeș. Testare medicală, gratuit și nelimitat!

Spitalul Călinești este unitatea medicală în care lucrează și în care a fost prezentă la muncă până la începutul acestei săptămâni (…) soția medicului (…) confirmat ca fiind infectat cu coronavirus.

Având în vedere îngrijorările reale ale personalului medical din această structură, precum și situația extrem de gravă a pacienților internați la Călinești, toți reprezentând cazuri paleative (bătrâni cu numeroase tipuri de comorbidități), am considerat testarea derulată azi dimineață ca fiind o prioritate.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Ea s-a realizat în cadrul unui parteneriat între unitatea medicală reprezentată de directorul Camelia Șerb, Fundația Gaudium și Spitalul Sanador, costurile pentru testarea personalului medical fiind acoperite de spital, iar cele pentru testarea pacienților fiind acoperite de fundația noastră (…)

Au fost testate în total 81 de persoane. (…) Ne manifestăm speranța că rezultatele vor ieși negative”.

Soția medicului nu prezintă simptome și se află de câteva zile în izolare la domiciliu, potrivit Instituției Prefectului – Județul Argeș.

AICI, amănunte despre cazul medicului de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești bolnav de COVID-19. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3