NOR CURIER 930X122

coronavirus

UN NOU CAZ CONFIRMAT DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

“În urma testelor realizate la Timișoara în cursul zilei de 5 martie 2020 asupra persoanelor cu care a intrat în contact tânărul de 16 ani infectat cu noul coronavirus (n.r. – AICI, subiectul pe larg) a fost depistat un nou caz pozitiv.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Persoana confirmată pozitiv cu noul coronavirus este o tânără, colegă de clasă a băiatului de 16 ani, care s-a aflat în proximitatea acestuia.

Tânăra (n.r. – în vârstă de 16 ani) a fost transferată la spitalul Victor Babeș din Timișoara.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

În cazul celorlalte 25 de persoane asupra cărora s-au realizat teste, contacți ai tânărului de 16 ani, rezultatele sunt negative. Persoanele menționate vor rămâne în continuare în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, conform măsurilor dispuse anterior.

În cursul dimineții de vineri va fi extinsă ancheta epidemiologică asupra persoanelor cu care a intrat în contact tânăra de 16 ani, fiind luate măsurile de izolare și de prelevare de probe”, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Acesta este al șaptelea caz de infectare cu noul coronavirus înregistrat în România. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90