EcoMoto 930×122

ajfp arges

ȘASE ÎNTÂLNIRI INTERACTIVE AJFP ARGEȘ – CONTRIBUABILI, LUNA ACEASTA

În cursul lunii martie 2020, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş are programate şase întâlniri interactive cu contribuabilii din Argeş, atât la sediul său din Piteşti, cât şi la nivelui unităţilor fiscale subordonate, după următorul program:

Citiți și: Reduceri de impozite! Cine beneficiază

– joi, 5.03.2020, ora 12 – Serviciul Fiscal Orăşenesc Costeşti;

– luni, 9.03.2020, ora 12 – Serviciul Fiscal Municipal Câmpulung Muscel;

Citiți și: Decizia care schimbă tot cu privire la impozitele oamenilor!

– miercuri, 11.03.2020, ora 12 – sediul A.J.F.P. Argeş;

– marţi, 17.03.2020, ora 12 – Serviciul Fiscal Municipal Curtea de Argeş;

– joi, 19.03.2020, ora 12 – Serviciul Fiscal Orăşenesc Mioveni.

Prima acțiune a avut loc astăzi, de la ora 12, la Serviciul Fiscal Orăşenesc Topoloveni.

În cadrul acestor sesiuni interactive de întrebări şi răspunsuri vor fi prezentate informaţii referitoare la Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice, Formularul 230 – cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat, calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii martie 2020 şi la serviciile oferite de ANAF – Spaţiul Privat Virtual.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot înscrie prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând link-ul https://www.anaf.ro/asistpublic/ și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal https://www.anaf.ro/asistpublic/”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90