NOR CURIER 930X122

bataie

Scandal în Argeș! S-au jucat în picioare la păcănele!

În cursul zilei de ieri, 21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov – Postului de Poliție Mărăcineni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut doi bărbați, de 50 de ani, respectiv 43 de ani, ambii din Mărăcineni, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Potrivit aceleiași surse, din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 20 iulie a.c., în timp ce se aflau în incinta unei săli de jocuri de noroc de pe raza localității Mărăcineni, cei doi ar fi agresat alți doi bărbați, tată și fiu, în urma unui conflict spontan, tulburând, astfel, liniștea și ordinea publică.

După administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: Botosaneanul

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3