Donaris 930 x 122

inmatriculari

Schimbare majoră la înmatricularea mașinilor!

Schimbare majoră la înmatricularea mașinilor!

Citiți și: Aceste mașini vor fi interzise!

Guvernul României a adoptat recent o ordonanță care modifică situația înmatriculării autovehiculelor.

Potrivit unui comunicat de presă al Executivului, prezentat de știrileprotv.ro, printre modificări sunt și:

Citiți și: Se face ITP mai des pentru aceste mașini!

– Stabilirea posibilităţii proprietarilor care nu au domiciliul, reşedinţa sau sediul în România de a solicita înmatricularea temporară a autovehiculelor şi remorcilor ce urmează a fi scoase din România în vederea înmatriculării în alt stat, la oricare autoritate competentă din România să realizeze operaţiuni de înmatriculare;

Schimbare majoră la înmatricularea mașinilor!

– Introducerea posibilităţii pentru titularii unor permise de conducere străine care solicită preschimbarea acestora cu documente similare româneşti, dar care nu îndeplinesc condiţiile impuse de reglementările în vigoare, de a obţine permisul de conducere, în urma susţinerii examenului în România constând în proba teoretică şi practică, fără a efectua pregătirea în cadrul unei şcoli de conducători auto.

– Reglementarea cazului de restituire a permisului de conducere în baza rezultatului analizei mostrelor biologice realizate în instituţiile medico-legale autorizate prin care s-a stabilit absenţa în organism a substanţelor psihoactive.

Detalii, AICI 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90