930×122 CAPRA 5

Bărbat reținut

Și-a hărțuit fosta și i-a băgat actualul iubit în spital!

Un bărbat din Dolj a fost reținut de polițiștii argeșeni după ce i-a făcut viața un calvar fostei iubite. A urmărit-o, a hărțuit-o și i l-a băgat pe actualul iubit în spital.

Citiți și: Argeș: În gașcă, la furat. Spargere de peste 4.000 de euro

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 26 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de hărțuire (două acte materiale), distrugere, amenințare și loviri sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 40 de ani.

Citiți și: Argeș: Monstrul cu chip de tată! Își bătea copiii fără milă!

 

Din cercetări s-a stabilit că în perioada august – noiembrie 2022, cel în cauză ar fi hărțuit pe fosta prietenă, pe care ar fi urmărit-o fără un interes legitim, iar pe fondul relației acesteia cu un alt bărbat, ar fi provocat distrugeri la autoturismul celui în cauză, l-ar fi amenințat, iar la data de 22 noiembrie 2022 l-ar fi lovit, provocându-i leziuni ce au fost estimate din punct de vedere medico-legal la 2-3 zile de îngrijiri.

În ziua de 26 ianuarie a.c., în baza unui mandat de aducere, bărbatul de 40 de ani a fost depistat la domiciliul său din comuna Calopăr, județul Dolj, și condus la sediul poliței, unde, după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 27 ianuarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3