Donaris 930 x 122

Bărbat reținut

Și-a sechestrat iubita într-un apartament din Pitești, a bătut-o și i-a furat banii!

În ziua de 12 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și furt, și au reținut un bărbat de 28 de ani, din Pitești, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că, în dimineața zilei de 07 septembrie a.c., în jurul orei 05:30, în timp ce se aflau într-un apartament din municipiul Pitești, după mai multe discuții în contradictoriu, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 25 de ani, din județul Dâmbovița, împiedicând-o să părăsească locuința și sustrăgându-i din geantă actul de identitate și suma de aproximativ 6.000 de lei și 150 de euro.

După administrarea probatoriului, în ziua de 12 septembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

Foto descriptiv: BZI

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90