New Profesional Consult 930 x 122

masini

ŞMECHERI DE PITEŞTI. AŞA SE PARCHEAZĂ?

Şmecheri de Piteşti. Aşa se parchează? Faptul că nu sunt suficiente locuri de parcare în Piteşti nu justifică în niciun fel nesimţirea de care dau dovadă mulţi şoferi.

Citiți și: Aceste mașini vor fi interzise!

Un exemplu de nesimţire crasă este pe strada Sfânta Vineri din Piteşti, în faţa Hanului „Gabrovenilor” unde este semn clar de „Parcare interzisă”. Zilnic, sub pretextul că se grăbesc şi au treabă la Bazarul „Gheorghe Lazăr”, aici parchează direct pe carosabil zeci de maşini.

În acest fel mai este lăsat un singur fir de circulaţie pe stradă şi uneori se creează ambuteiaje. Degeaba dă amenzi zilnic ai Poliţia Locală! Singura măsură care s-a dovedit viabilă a fost ridicarea maşinilor. De când activitatea de ridicare a maşinilor a fost stopată în Piteşti, însă, parcarea nesimţită a devenit o practică obişnuită.

Citiți și: Se face ITP mai des pentru aceste mașini!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3