Donaris 930 x 122

pitesti

20 de asociatii, fara apa calda

Serviciul Public de Termoficare al municipiului Pitesti si-a propus sa limiteze cat mai mult valoarea datoriilor pe care asociatiile le au de achitat. In aceste conditii, masura sistarii furnizarii apei calde pentru asociatiile datoare este cea mai la indemana. Nu mai putin de 20 de asociatii din oras nu primesc in prezent apa calda din cauza datoriilor.

20 de asociatii de proprietari din Pitesti sunt in prezent in situatia de a nu avea apa calda. Din cauza datoriilor membrilor asociatiilor, conducerea Serviciului Public de Termoficare al municipiului Pitesti a decis sistarea furnizarii apei calde catre asociatiile respective, reluarea acesteia urmand sa se faca doar in conditiile unor angajamente ferme de plata.

Unele asociatii nu au apa calda din ianuarie (Stejarul si Paltinului din Gavana), iar altele din aprilie (cum ar fi Steaua de Mare din zona Nicolae Balcescu sau Independentei 159 din zona Razboieni). Cele mai „proaspete” sistari sunt cele din Trivale si din Teilor.

Asociatiile care nu mai primesc apa calda sunt Stejarul 2002 din Gavana, Paltinului 2002 din Gavana, Independentei 159 din Razboieni, Steaua de Mare din zona Nicolae Balcescu, Asociatia de Proprietari 31 din Nord, Asociatia Negoiul 1B, Doi Castani din Gavana, Alfa din Fratii Golesti, Asociatia de la blocul S5 din zona Nicolae Balcescu, Crinul 246 din Prundu, Dacia 104 de pe Depozitelor, Rares P21 din Tudor Vladimirescu, Asociatia de locatari 380 din Popa Sapca, Randunica din zona Eremia Grigorescu, Asociatia de la blocul 17 din Calea Bucuresti, Tudor 492 din Tudor Vladimirescu, Apulum din Gavana, Asociatia 658 din zona Teilor, Violeta din zona Teilor si Callatis din Trivale.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90