Donaris 930 x 122

Bărbat reținut

Argeş: Şi-a terorizat fosta parteneră până a ajuns în arest

În ziua de 10 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj, amenințare, hărțuire, violarea vieții private și distrugere, și au reținut un bărbat de 35 de ani, din Poiana Lacului.

Citiți și: A condus fără permis și a dat nume fals! A fost arestat!

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada martie-aprilie a.c., bărbatul și-ar fi urmărit, în repetate rânduri, fosta concubină, pe care ar fi amenințat-o cu acte de violență. De asemenea, bărbatul ar fi distribuit în mediul online, imagini în care persaoana vătămată apare în ipostaze intime și ar fi apelat-o insistent pe telefonul mobil, creându-i o stare de temere.

În ziua de 10 aprilie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, bărbatul a fost depistat pe raza localității de domiciliu și condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, pentru audieri.

Citiți și: Adulterul l-a costat. Un argeșean a plătit bani grei ca soția să nu afle de amantă

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Argeş într-un comunicat.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Donaris 570×90