Donaris 930 x 122

    tecau_cj

    Căutăm variante pentru reabilitarea colegiului „Brătianu”

    Vicepreşedintele CJ Argeş Florin Tecău acuză fosta guvernare PDL că a blocat proiectul de reabilitare pe fonduri europene a Colegiului „IC Brătianu” din Piteşti. Vicele CJ Argeş şi fost „general” IŞJ a precizat că  Ecaterina Andronescu a fost informată despre subiect şi că ministrul Educaţiei a dat asigurări că se va indentifica alte soluţii pentru finanţarea obiectivului, după ce UE a blocat plăţile pentru reabilitarea monumentelor istorice.

    „În proiectul pentru reabilitarea Colegiului <<IC Brătianu>> este implicată şi primăria Piteşti. Trebuie avut în vedere că imobilul este monument istoric. Proiectul este unul cu finanţare europeană care a fost aprobat acum cinci ani de zile. Din păcate, intervenţia politicului a fost brutală şi proiectul a fost dat deoparte. Şi eu şi primarul Tudor Pendiuc i-am prezentat cazul doamnei ministru Ecaterina Andronescu pentru că ştiam ce prevede proiectul. În acest moment căutăm documentele şi proiectul la ministerul Educaţiei. Din păcate Uniunea Europeană a blocat toate proiectele de reabilitare a monumentelor istorice şi ministrul a promis că va încerca să găsească o soluţie împreună cu primăria Piteşti pentru a putea debloca acest proiect şi pentru a primi finanţare”, a menţionat Florin Tecău. Proiectul de reabilitare a Colegiului Naţional „IC Brătianu” are o valoare de peste 1,5 milioane euro.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90