Donaris 930 x 122

automobile dacia

EXCLUSIV! E MARE FIERBERE LA DACIA. SE ANUNȚĂ PROTESTE

E mare „fierbere” la Dacia. Se anunță proteste. Sindicatul de la uzina Automobile Dacia din Mioveni pregăteşte acţiuni de protest.

Citiți și: Primarul Ion Georgescu, anunț uriaș pentru locuitorii din Mioveni!

Viceliderul sindical Ion Iordache declară pentru publicația noastră că, mai întâi, pe 23 octombrie 2017 sindicatul va picheta în Pitești sediul Prefecturii Argeş.

Ulterior, la o dată care încă nu a fost stabilită, va fi organizat un miting în Mioveni. Va urma un alt miting, în Bucureşti, al Blocului Național Sindical (BNS), la care vor participa circa 1.000 de angajaţi ai uzinei Automobile Dacia, potrivit sursei citate.

Citiți și: Concurs de pescuit la Mioveni! Viceprimarul, captură impresionantă!

„Protestele vor avea loc în cadrul unui apel al Blocului Naţional Sindical. Nemulţumirea noastră este legată de trecerea contribuţiilor sociale de la angajator la angajat. Tot salariatul este oaia de muls! Toate simulările noastre ne arată că salariile nete vor scădea. Nu vor creşte cum ne tot „cântă” guvernanţii. Cei de la putere nu au prezentat niciun calcul pertinent care să contrazică punctul nostru de vedere.”, precizează pentru ePitești Ion Iordache, vicelider al sindicatului de la uzina Dacia.

555×222  MAIA

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90