930X122 MAIA

automobile dacia

EXCLUSIV! E MARE FIERBERE LA DACIA. SE ANUNȚĂ PROTESTE

E mare „fierbere” la Dacia. Se anunță proteste. Sindicatul de la uzina Automobile Dacia din Mioveni pregăteşte acţiuni de protest.

Citiți și: O surpriză mare de la Dacia!

Viceliderul sindical Ion Iordache declară pentru publicația noastră că, mai întâi, pe 23 octombrie 2017 sindicatul va picheta în Pitești sediul Prefecturii Argeş.

Ulterior, la o dată care încă nu a fost stabilită, va fi organizat un miting în Mioveni. Va urma un alt miting, în Bucureşti, al Blocului Național Sindical (BNS), la care vor participa circa 1.000 de angajaţi ai uzinei Automobile Dacia, potrivit sursei citate.

Citiți și: Incredibil ce se întâmplă la Dacia!

„Protestele vor avea loc în cadrul unui apel al Blocului Naţional Sindical. Nemulţumirea noastră este legată de trecerea contribuţiilor sociale de la angajator la angajat. Tot salariatul este oaia de muls! Toate simulările noastre ne arată că salariile nete vor scădea. Nu vor creşte cum ne tot „cântă” guvernanţii. Cei de la putere nu au prezentat niciun calcul pertinent care să contrazică punctul nostru de vedere.”, precizează pentru ePitești Ion Iordache, vicelider al sindicatului de la uzina Dacia.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3