930×122 CAPRA 5

alimente

Liste suplimentare cu șomeri pentru alimentele europene

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă vine cu precizări în privința șomerilor din Argeș care au dreptul la ajutoare alimentare finanțate din bani europeni.

„Referitor la ajutoarele alimentare care provin din stocurile de intervenție comunitare, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță că a transmis, la solicitarea Consiliului Județean Argeș, listele cu persoanele beneficiare de indemnizație de șomaj și cu șomerii neindemnizați care erau înregistrați în baza de date a instituției la data de 31 mai 2013.

Pentru persoanele care s-au înregistrat ulterior datei de 31 mai 2013, urmează să fie transmise listele cu persoanele beneficiare, la solicitarea Consiliului Județean Argeș și a primăriilor din localitățile argeșene, în vederea deschiderii de liste suplimentare pentru acordarea ajutoarelor alimentare”, se arată într-un comunicat de presă remis pe adresa redacției noastre și semnat de directorul executiv al AJOFM Argeș, Nicolae Bădescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3