EcoMoto 930×122

donatii

MONALIZA ZEGHERU LUPTĂ PENTRU VIAȚĂ – ARE NEVOIE DE AJUTOR

Monaliza Zegheru, tânăra profesoară de 26 de ani din Mioveni, se luptă în continuare pentru viaţa sa.

Citiți și: Pitești. Uluitor, ce se predă la o școală cu peste 1600 de elevi

Ea este internată la Liv Hospital Ulus din Turcia şi are pe mai departe mare nevoie de ajutorul nostru pentru tratamentul oncologic de îndepărtare a tumorilor de la nivelul feţei. Precizăm că Monaliza se află la cea de-a șasea cură de chimioterapie, ultima din schema de tratament.

Costul unei astfel de şedinte se ridică la 2.500 de euro. După încheierea ultimei cure medicii vor stabili şi numărul de şedinte de radioterapie pe care va trebui să le facă în Turcia pentru a preveni o posibilă recidivă viitoare. Ultima intervenţie chirurgicală pe care o are de făcut este pentru ochiul drept, necesară pentru a i se reda vederea pierdută la acest ochi din cauza tumorii.

Citiți și: Românii pot pleca în Turcia și Bulgaria cu trenul

Cei care doresc să fie alături de Monaliza Zegheru pot face donaţii în următoarele conturi deschise la BCR:

LEI – RO75RNCB0022095573790004

EURO – RO05RNCB0022095573790003

Titularul contului este Monaliza Ecaterina Zegheru.

Reamintim că profesoara de canto din Mioveni a fost diagnosticată la începutul anului cu Rabdomiosarcom Alveolar, o formă de cancer foarte rară şi agresivă. Boala i-a afectat sinusurile, ochiul drept, coloana vertebrală şi piciorul drept.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3