Donaris 930 x 122

accidente

ŞOFERI DE LA PUBLITRANS, IMPLICAȚI ÎN ACCIDENTE

Conducerea SC Publitrans 2000 SA a înaintat un raport către Consiliul Local Pitești.

Citiți și: Devine obligatoriu din 7 iulie! Dispozitivul pe care toate mașinile trebuie să-l aibă la bord

Potrivit datelor din raport, în trimestrul III al anului în curs (în lunile iulie, august și septembrie) s-au înregistrat 11 accidente rutiere din vina şoferilor societăţii. În total, de la începutul anului și până la sfârșitul lunii septembrie au fost 28 de accidente pentru care s-au făcut vinovaţi conducători auto de la Publitrans. Accidentele s-au soldat cu răni superficiale pentru pasageri și cu avarii ale autovehiculelor implicate.

Pe de altă parte, tot în perioada ianuarie-septembrie pe adresa Publitransului au venit 37 de reclamaţii de la călători.

Citiți și: Aveți grijă la anvelope! Riscați să plătiți scump pentru asta

Numărul mediu de autobuze Publitrans aflate zilnic pe trasee este de 53. Parcul auto numără 80 de autobuze noi, la care se adaugă altele mai vechi, dar care pot fi folosite oricând este nevoie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90