NOR CURIER 930X122

blocare

ŞOFERII NESIMŢIŢI BLOCHEAZĂ STRADA „SFÂNTA VINERI”!

De când în Piteşti nu se mai ridică maşinile parcate neregulamentar mulţi şoferi îşi fac pur şi simplu de cap.

Citiți și: Se face ITP mai des pentru aceste mașini!

Deşi au la dispoziţie parcări publice terane şi supraterane (care sunt pe jumătate goale, în special în weekend), unii şoferi preferă să îşi lase autovehiculele direct pe partea carosabilă, în ciuda indicatoarelor rutiere care interzic acest lucru. La fel se întâmplă aproape zi de zi în zona bazarului „Gheorghe Lazăr”, pe strada „Sfânta Vineri”. Șoferii opresc maşinile chiar pe carosabil, lăsând un singur fir de acces către strada „Constantin Brâncoveanu”, care duce către Rectoratul Universităţii din Piteşti. Culmea este că şoferii staţionează chiar în dreptul indicatorului rutier care interzice acest lucru!

Ridicarea maşinilor în Piteşti a fost sistată la finalul lunii februarie din cauza unor neclarităţi de ordin legislativ. Un proiect care să permită ridicarea maşinilor peste tot în ţară, dacă este cazul, se află în dezbatere publică la Ministerul Administraţiei şi Internelor, dar va mai dura până când va fi pus în aplicare.

Citiți și: Aceste mașini vor fi radiate automat!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90