930 x122 grota rece

american poker

(P) HUSE DE IPHONE, CU UN DESIGN UIMITOR, PENTRU AMATORII DE JOCURI DE CĂRȚI

(P) Huse de iPhone, cu un design uimitor, pentru amatorii de jocuri de cărți. Ești pasionat de jocurile de cărți și ai un iPhone? Descoperă cele mai interesante huse pentru acest telefon, cu care îi vei cuceri pe toți!

Citiți și: De ce sunt în delir fanii Apple! Noul preț la telefon care te „dă pe spate”!

Ai iPhone, ai parte de o mulțime de modalități de personalizare a carcasei!

Unul dintre cele mai populare dispozitive mobile în întreaga lume este iPhone, de aceea creatorii acestui telefon le pun la dispoziție utilizatorilor o serie variată de modalități de personalizare și accesorizare. Astfel, indiferent dacă ești pasionat de floră sau de faună, iubești animalele sau păsările ori ești mare amator de jocuri de cărți, așa cum este https://www.jocuricalaaparate.biz/jocuri-de-noroc/american-poker-2-16/, cu siguranță că o să găsești o husă care să se potrivească mobilului tău.

Citiți și: Fanii Apple, în delir!

Jucătorii de cărți sunt, asemenea celorlați posesori de iPhone, răsfățați cu variate modele, unele dintre acestea fiind extrem de ingenioase și rivalizând cu niște mici opere de artă pictată. Nici nu este de mirare că pasionații de jocuri de noroc își pot personaliza telefonul ori de câte ori simt nevoia de a pune în evidență cele mai recente jocuri care îi interesează! Iată, așadar, care sunt câteva dintre cele mai captivante modele de husă de iPhone pentru jucătorii pasionați de jocurile de noroc online!

Husa Disney Queen of Clubs Belle Playing Card – pentru cele mai noi modele de iPhone!

Una dintre cele mai atractive modele de husă pentru iPhone este cea în care Belle, din basmul animat “Frumoasa și Bestia”, joacă rolul Damei din cărțile de joc. Aceasta este redată cu un trandafir roșu în mână, iar cromatica husei este una care reușește să captiveze de la prima vedere, așa că o să atragă privirea tuturor imediat ce îți sună telefonul. În cazul în care preferi alte personaje feminine din universul Disney care să îți înfrumusețeze husa de la iPhone, Cenușăreasa și Albă ca Zăpadă sunt și ele disponibile sub forma damei din cărțile de joc.

Transformă-ți iPhone-ul într-un telefon înfricoșător cu husa Joker killer Clown Playing Cards!

În cazul în care îți dorești să ai parte de un telefon cu adevărat “de speriat”, atunci husa Joker killer Clown Playing Cards o să îți ofere acest avantaj. Un clown care amintește de personajul lui King în “IT” și trei cărți de joc (As, Damă și Joker) executate în stilul tatuajelor completează designul acestei huse, pe care trebuie să o ai pentru iPhone-ul tău. Cu siguranță că o să atragi toate privirile atunci când îți vei scoate telefonul din buzunar!

Fii regele huselor de iPhone cu King iPhone 6 Case Playing Card!

Concepută pentru a face impresie, această husă de iPhone imită pachetul de cărți cu un Rege deasupra. Ceea ce o particularizează și mai mult este faptul că imaginea de pe husă e una a unei cărți de joc clasice, astfel încât o să ai parte și de o husă stilată. Ca alternative, poți opta pentru husă cu un As sau o Damă, fie pe un fond alb, fie pe un fond negru, în funcție de modelul telefonului tău. Cu siguranță că o să ai parte de un dispozitiv mobil de top, care o să iasă din tiparele huselor tradiționale, așa că, dacă vrei să le demonstrezi tuturor cât de pasionat ești de jocurile de cărți, aceste huse sunt formele ideale de a o face!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90