930×122 CAPRA 5

iphone

IPHONE 6 AR PUTEA FI UNIC ÎN LUME

Ecranul noului smartphone iPhone 6 nu va fi unul obișnuit. Specialiștii susțin că noul ecran ar putea fi confecționat din sticlă de safir, înlocuind sticla Gorilla, folosită la majoritatea telefoanelor, potrivit dailymail.co.uk.

Citiți și: De ce sunt în delir fanii Apple! Noul preț la telefon care te „dă pe spate”!

Zvonurile au pornit de la faptul că Apple a anunțat că dorește să deschidă o fabrică de minerale pentru a produce sticla de safir, în colaborare cu GT Advanced Technologies. Apple a utilizat deja cristal de safir pentru scanerul de amprentă de la iPhone 5S. Este, însă, posibil ca Apple să cumpere fabrica de sticlă de safir doar pentru a produce la scară largă senzorii de amprentă, scrie Daily Mail.

Safirul sintetic este un material dur și transparent, obținut prin cristalizarea oxidului de aluminiu la temperaturi ridicate.

Citiți și: Fanii Apple, în delir!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3