Donaris 930 x 122

5

IPHONE_5_S

CÂT TE COSTĂ SĂ-ȚI TRANSFORMI IPHONE-UL 5 ÎN 5S

Deşi nu a fost lansat de foarte mult timp, s-au găsit câteva soluţii pentru a transforma iPhone-ul 5 în iPhone 5S.

Citiți și: De ce sunt în delir fanii Apple! Noul preț la telefon care te „dă pe spate”!

Gama de soluţii nu este variată, însă e accesibilă şi constă în numeroase folii, carcase sau huse, disponibile pe piaţă în diverse culori.

Pentru că din punct de vedere al dimensiunilor nu există mari diferenţe între iPhone 5 şi iPhone 5S, un grup de întreprinzători isteţi s-au gândit să profite de aceste asemănări şi să creeze un kit de upgrade la 5S. Nu este deloc scump să-ţi îmbraci vechiul iPhpone în hainele aferente noului model, cu condiţia să nu te intereseze foarte mult avantajul semnificativ al performanţei oferit de acesta. Kit-ul în cauză conţine câteva folii de aproximativ un milimetru grosime, realizate din vinilin, şi poate fi achiziţionat în orice culoare la preţul de 18 euro, la care se adaugă 4,5 euro pentru transportul până în România.

Citiți și: Fanii Apple, în delir!

Astfel, nu contează dacă ai un iPhone 5 negru pentru că îl poţi transforma cu uşurinţă într-un 5S auriu, alb sau space grey. Timpul de livrare se ridică la câteva zile, însă, având în vedere că stocul este limitat, s-ar putea transforma în câteva săptămâni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90