NOR CURIER 930X122

iphone

iphone5

Ce viteză va avea iPhone 5S!

Cele mai recente zvonuri cu privire la iPhone 5S spun că acesta va fi cu mult mai rapid decât predecesorul său, iPhone 5. Se pare că procesorul A7 ar putea avea o viteză cu 30% mai mare decât iPhone5!

Citiți și: De ce sunt în delir fanii Apple! Noul preț la telefon care te „dă pe spate”!

În legătură cu noul 5S zvonurile continuă să curgă pe bandă rulantă, asta pentru că fanii Apple aşteaptă întotdeauna multe lucruri noi când se lansează un nou model iPhone. Potrivit unor zvonuri lansate de un jurnalist, iPhone 5S va fi cu până la 31% mai rapid decât predecesorul său, iPhone 5. Se pare că noul smartphone ar putea avea un procesor A7 de 64 biţi. Va fi dotat cu un scanner pentru amprente, care va permite deblocarea telefonului fără a mai fi necesară parola, şi cu o cameră slow-motion.

Citiți și: Fanii Apple, în delir!

Procesorul, potrivit experţilor, va fi folosit şi la următorul model de iPad, scriu jurnaliştii de la Daily Mail. În schimb, conform site-ului Mashable, mulţi experţi cred că aceste produse sunt testate, dar nu vor fi lansate în 2013. Pe surse, însă, sunt informaţii cum că iPhone 5S şi varianta sa ieftină, iPhone C, vor fi lansate pe 10 septembrie anul acesta.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90