930×122 CAPRA 5

apple

Fanii Apple, în delir!

Când va fi lansat iPhone 14.

Citiți și: Consiliul Concurenței, investigații la compania-gigant Apple

Apple a anunțat un evenimente pentru data de 7 septembrie, când există șanse mari ca, printre produsele noi prezentate, să se numere și noua serie iPhone 14, anunță Profit.ro.

Citiți și: Lovitură pentru fanii iPhone!

La doar o săptămână după ce a apărut pe surse informația conform căreia iPhone 14 ar putea fi prezentat oficial pe 7 septembrie, Apple anunță un eveniment ce va avea loc exact la acea dată.

La „Far out”, așa cum își intitulează Apple evenimentul din 7 septembrie, este de așteptat ca vedeta principală să fie noua serie de smartphone-uri iPhone 14.

Alături de acestea, ar putea fi prezentate și ceasurile Apple Watch Series 8. CITEȘTE ȘI Este oficial, iPadOS 16 va fi lansat mai târziu decât iOS 16 Seria iPhone 14 este așteptată să fie compusă din patru modele – iPhone 14 și iPhone 14 Pro cu ecrane de 6,1 inch, iPhone 14 Max și iPhone 14 Pro Max cu ecrane de 6,7 inch.

Conform zvonurilor de până acum, cele mai numeroase îmbunătățiri vor viza modele Pro, care ar urma să aibă un breton mai mic, un mod „always on”, o cameră de 48MP și un chipset nou, mai puternic.

Dincolo de un chipset nou, Apple Watch Series 8 va avea, cu titlu de noutate, un senzor care măsoară temperatura corpului. Acesta, însă, nu va putea fi folosit pentru măsurarea temperaturii la cererea utilizatorului, ci va face acest lucru în mod silențios, alertând utilizatorul doar atunci când nivelul scade sau crește dincolo de parametrii normali.

Sursă foto principal: livemint.com, foto 2: playtech.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3