EcoMoto 930×122

ios7

TELEFON_IOS_7

IOS 7 A FOST LANSAT!

Apple a anunțat-o ca fiind cea mai mare schimbare pe care a suferit-o acest sistem de operare. Posesorii de iPhone-uri, iPad-uri şi iPod Touch-uri n-ar trebui, însă, să se grăbească să-l descarce!

Citiți și: De ce sunt în delir fanii Apple! Noul preț la telefon care te „dă pe spate”!

iOS 7 va funcţiona pe iPhone 4, 4S şi 5, generaţia a cincea de iPod Touch, iPad Mini, iPad 2, 3 și 4, însă companiile de testare indică numeroase dezavantaje ale noului sistem de operare.

Multe dintre aplicaţiile disponibile pe piaţă nu sunt compatibile cu iOS 7, iar la instalare vor genera erori. Nici viteza de descărcare a iOS 7 nu este chiar de lăudat, existând plângeri în acest sens de la utilizatori.

Citiți și: Fanii Apple, în delir!

Aceleaşi recomandări au fost făcute şi pentru anteriorul sistem de operare şi, cu toate acestea, la numai o lună de la lansare era instalat deja pe 60% dintre device-uri, procentul ajungând ulterior la 98%.

Modificările aduse de noul iOS 7 sunt următoarele: design plat şi stratificat, renunţând astfel la efectele 3D, texturile lucioase şi umbrele folosite la celelalte sisteme de operare, precum şi posibilitatea de a realiza fotografii pătrate, conţinând filtre predefinite. Control Center-ul va putea fi accesat din orice fereastră prin mişcarea degetului de jos în sus, realizată la baza ecranului. Cu ajutorul Control Center, accesul la camera video se va face mult mai rapid, la fel şi modificările volumului, luminozităţii şi ale setărilor de muzică.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90