NOR CURIER 930X122

acțiuni

apple

ACȚIUNILE APPLE AU SCĂZUT CU 3,2%

Compania nu a anunţat, aşa cum a făcut în anii anteriori, numărul precomenzilor pentru noul smartphone low-cost. Cei de la Incont.ro scriu că lansarea noului iPhone 5C a dus la scăderea cu 3,2% a acţiunilor Apple.

Citiți și: Pitești. Polițiștii de ordine publică, acțiuni ample în oraș

Dacă anul trecut Apple a anunţat că în primele 24 de ore de la lansarea iPhone 5 a primit peste două milioane de precomenzi, iar în anul 2011, după lansarea iPhone 4S, compania a declarat că a primit peste un milion de precomenzi, de data aceasta lucrurile au stat altfel. Compania nu a oferit cifre, iar lipsa informaţiilor cu privire la primul week-end de precomenzi a dus la o devalorizare a acţiunilor Apple cu 3,2%.

Startul pentru precomenzile la iPhone 5C a fost dat vineri, însă week-end-ul care vine vor avea loc primele vânzări, mai anunţă Incont.ro.

Citiți și: De ce sunt în delir fanii Apple! Noul preț la telefon care te „dă pe spate”!

Devalorizarea acţiunilor Apple poate fi un semn că interesul pentru produsele iPhone începe să scadă? Specialiştii sunt de părere că poate fi vorba de așa ceva, mai ales pentru că preţul este destul de mare pe unele pieţe, în special în China.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3