New Profesional Consult 930 x 122

bază sportivă

UN SAT DIN ARGEȘ ÎȘI FACE BAZĂ SPORTIVĂ

În satul Șerboeni al comunei argeșene Buzoești va fi construită o bază sportivă și de agrement. Investiția a fost scoasă la licitație, urmând să fie desemnată o firmă care va construi baza sportivă.

Citiți și: Pitești. Anunțul momentului! Aici va fi VIS!

Constructorii interesați pot depune oferte sau cereri de participare până pe 19 decembrie 2019, la ora 15.

Valoarea investiției depășește 588.000 de lei fără TVA, finanțarea fiind asigurată din bani europeni, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Citiți și: BOLID ŞIFONAT, ASTRA „DESFIGURAT”

“Actualul proiect are ca scop îmbunătățirea nivelului de trai în zonele rurale, precum și stoparea fenomenului de depopulare.

Prin realizarea proiectului se urmărește: dezvoltarea infrastructurii rurale; creșterea nivelului de educație și socializare și al stării de sănătate a tuturor cetățenilor comunei prin practicarea exercițiilor fizice și a sportului; revigorarea activităților sportive în comună în corelație cu programele naționale de dezoltare rurală;

creșterea participării locuitorilor din comună la activități sportive; creșterea numărului de copii și tineri care participă la competiții sportive care se desfășoară în comună”, motivează autoritatea contractantă (comuna Buzoești). (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90