930×122 CAPRA 5

bază sportivă

VIDEO: TERENUL SINTETIC AL BAZEI NICOLAE DOBRIN VA FI REABILITAT CU 1,2 MIL. LEI. PREA MULT, SPUN UNII CONSILIERI LOCALI

Primăria Pitești va reabilita terenul sintetic de antrenament al bazei Sportive “Nicolae Dobrin” cu 1,2 milioane de lei.

Citiți și: O nouă bază sportivă în Pitești

Proiectul de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea documentației de avizare pentru lucrări de intervenții, aferentă obiectivului de investiții “Modernizare teren sintetic Stadion Nicolae Dobrin”  a fost votat în ședința CL Pitești de miercuri, 22 iulie.

 

Citiți și: NEGOCIERI PENTRU BAZA SPORTIVĂ ”ARIPI”

Nu  în unanimitate, pentru că au existat câteva obiecții cu privire la suma totală stipulată în deviz (vezi VIDEO, de la min 18.42).

Primarul spune că n-ar fi mare.

„De 2-3 ani ne dorim să înlocuim, să reabilităm acest gazon sintetic. Are 8.375 mp. În 2008, reabilitarea a costat 803.000 lei, valoarea lucrărilor  s-a încadrat în 27 euro/mp. Tot atât, 27, 36 euro/mp, costă și acum, numai că atunci euro era 3 lei și ceva, acum e 4,8 lei, numai că în costuri intră acum și proiectarea și, mai ales, drenajul, de care este foarte mare nevoie”, a explicat primarul Piteștiului, Cornel Ionică

„În ceea ce mă privește, am solicitat niște lămuriri, pe de o parte, sub aspectul costurilor….Mi s-a părut sump, cel puțin proiectarea, 629 de milioane de lei vechi… Suntem totodată și pentru susținerea proiectului ” a spus consilierul local Narcis Sofianu.

Foto: Ion Ruscea

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570×90 MAIA