Donaris 930 x 122

bază sportivă

VIDEO: TERENUL SINTETIC AL BAZEI NICOLAE DOBRIN VA FI REABILITAT CU 1,2 MIL. LEI. PREA MULT, SPUN UNII CONSILIERI LOCALI

Primăria Pitești va reabilita terenul sintetic de antrenament al bazei Sportive “Nicolae Dobrin” cu 1,2 milioane de lei.

Citiți și: Pitești. Ce se va întâmpla la Școala 19 din Găvana

Proiectul de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea documentației de avizare pentru lucrări de intervenții, aferentă obiectivului de investiții “Modernizare teren sintetic Stadion Nicolae Dobrin”  a fost votat în ședința CL Pitești de miercuri, 22 iulie.

 

Citiți și: BUDEASA: PRIMARUL RACHIERU A DAT ORDIN DE ÎNCEPERE A LUCRĂRILOR LA BAZA SPORTIVĂ

Nu  în unanimitate, pentru că au existat câteva obiecții cu privire la suma totală stipulată în deviz (vezi VIDEO, de la min 18.42).

Primarul spune că n-ar fi mare.

„De 2-3 ani ne dorim să înlocuim, să reabilităm acest gazon sintetic. Are 8.375 mp. În 2008, reabilitarea a costat 803.000 lei, valoarea lucrărilor  s-a încadrat în 27 euro/mp. Tot atât, 27, 36 euro/mp, costă și acum, numai că atunci euro era 3 lei și ceva, acum e 4,8 lei, numai că în costuri intră acum și proiectarea și, mai ales, drenajul, de care este foarte mare nevoie”, a explicat primarul Piteștiului, Cornel Ionică

„În ceea ce mă privește, am solicitat niște lămuriri, pe de o parte, sub aspectul costurilor….Mi s-a părut sump, cel puțin proiectarea, 629 de milioane de lei vechi… Suntem totodată și pentru susținerea proiectului ” a spus consilierul local Narcis Sofianu.

Foto: Ion Ruscea

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90