930 x122 grota rece

masini

TRAFIC DE GROAZĂ LA PODUL VIILOR: 25.000 DE MAŞINI ÎN 24 DE ORE

Construirea pasajului rutier aerian de la Podul Viilor din Piteşti se află în plină desfăşurare (cu mici pauze, generate de vremea nefavorabilă), în acest an pasajul urmând să fie dat în folosinţă, potrivit municipalității.

Citiți și: Apare o nouă taxă împovărătoare!

Finalizarea proiectului este esenţială pentru derularea în bune condiții a traficului auto în zonă, în condiţiile în care măsurătorile au arătat că pe la Podul Viilor circulă nu mai puțin de 25.000 de maşini în 24 de ore! Aici ajung atât autovehiculele care vin dinspre Topoloveni-Ştefăneşti, cât şi cele de pe centura ocolitoare a Piteștiului şi dinspre Brașov-Câmpulung Muscel.

În acest context, nu e de mirare că Primăria vrea să construiască în apropiere şi un nou pod peste râul Argeş. Valoarea pasajului rutier de la Podul Viilor este de 25.000.000 de lei, iar a viitorului nou pod, de aproape 70.000.000 de euro.

Citiți și: Din iulie, dispozitiv obligatoriu pentru toate mașinile!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90