930×122 CAPRA 5

actiunea 2012

27 DE LAMPIOANE TRICOLORE PE CERUL PITEȘTIULUI

Pentru a marca cei 96 de ani care se împlinesc astăzi de la Unirea Basarabiei cu România filiala Argeş a Platformei Unioniste „Acţiunea 2012” va lansa 27 (număr care semnifică ziua de 27 martie) de lampioane tricolore. Evenimentul va avea loc în această seară, cu începere de la ora 19, în Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului.

Citiți și: MESAJ TRANȘANT DIN PITEȘTI: VREM UNIRE!

De la aceeași oră vor fi lansate lampioane tricolore și în alte zone din România și Basarabia: Alba, Arad, Bacău, Bălţi, Botoşani, Brăila, Bârlad, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş, Cluj, Chişinău, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Mehedinţi, Târgu Mureş, Nisporeni, Orhei, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Târgovişte, Timiş, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Aleşd, Craiova, Urziceni, Oradea, Bistriţa și Piatra Neamţ.

Amintim că astăzi au loc în Pitești mai multe evenimente în cinstea Zilei Unirii cu Basarabia: de la ora 14:30 la monumentul artiștilor basarabeni Doina și Ion Aldea Teodorovici va fi oficiată o slujbă religioasă, vor fi depuse coroane de flori și se va desfășura un spectacol de muzică patriotică, iar de la ora 15:30 Piața „Vasile Milea” va găzdui un spectacol în cadrul căruia va susține un recital și Angela Similea. (Foto: flaviabochis.blogspot.com)

Citiți și: FLORIN TECĂU VA JUCA HORA UNIRII CU „BARONUL” MARIAN OPRIȘAN

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90