SMART KIDS 930X122

basarabia

Angela_Similea

ANGELA SIMILEA VA SUSȚINE UN RECITAL ÎN PITEȘTI

Cunoscuta şi apreciata solistă de muzică uşoară Angela Similea va fi prezentă mâine, 27 martie, în Piteşti pentru un recital.

Citiți și: Transformarea zonei Pitești Arena: Aproape 900 000 € investiție!

Angela Similea va susţine un spectacol în Piaţa „Vasile Milea”, cu începere de la ora 15:30. Este vorba de un spectacol aniversar dedicat Zilei Unirii Basarabiei cu România.

Pe parcursul zilei vor fi organizate în Piteşti mai multe acţiuni menite să marcheze evenimentul. Astfel, o serie de personalităţi culturale şi ştiinţifice din ţară şi de peste Prut vor ajunge la Primărie la ora 12:30, acolo unde vor participa la o dezbatere despre Unire. Vor fi înmânate şi plachete de onoare, iar la 14:30 centrul de greutate al acţiunilor se va muta la monumentul din faţa Curţii de Conturi al artiştilor Doina şi Ion Aldea Teodorovici, acolo unde este şi un bust al poetului basarabean Grigore Vieru. Aici va fi oficiat un Te Deum (slujbă religioasă), vor fi depuse coroane de flori şi va avea loc un spectacol de muzică patriotică.

Citiți și: MESAJ TRANȘANT DIN PITEȘTI: VREM UNIRE!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA