930X122 MAIA

basarabia

STUDENTĂ ÎN PITEȘTI, PROFĂ DE MUZICĂ ȘI FOTOMODEL ÎN BASARABIA

Originară din Republica Moldova, Ilinca Țurcanu are 20 de ani şi este studentă în primul an la Universitatea Piteşti, la specializarea marketing.

Citiți și: Universitatea de Stat din Pitești face angajări

Călcându-i pe urme mamei sale, care este profesoară de muzică, Ilinca a făcut în Basarabia patru ani de Colegiu de Muzică şi Pedagogie. Cântă foarte bine la pian. De altfel, a și lucrat o perioadă ca profesoară de muzică la o școală. Pentru că a fost, însă, admisă în România la facultate, a renunţat la job.

„Am decis că mai vreau să fiu studentă. Nu mă obişnuiam cu statutul de profesoară şi am dorit să fac o altă facultate. În cazul în care nu aș fi fost admisă, aș fi continuat să lucrez la şcoală şi să îi învăţ pe mai departe pe copii gama completă a muzicii.”, spune ea pentru ePitești.

Citiți și: DE CE LIMBI MODERNE APLICATE LA UNIVERSITATEA DIN PITEŞTI? PENTRU CǍ MERITǍ!

De patru luni încoace colaborează cu trupa de dans Starfix, de la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. În trecut a avut ea însăși o trupă în Republica Moldova, cu care cânta la diferite evenimente. „Mă bucur enorm că fac parte din Starfix! La scurt timp după ce am intrat în trupă am fost invitată şi la televiziune.”, afirmă Ilinca.

Pe lângă muzică, frumoasa basarabeancă se ocupă cu modelarea sprâncenelor şi își machiază prietenele, visând ca pe viitor să îşi deschidă un salon de înfrumusețare. Este şi fotomodel. În prezent are un contract pe o perioadă de cinci ani cu o cunoscută agenţie de modă din Republica Moldova. (Foto: Facebook Ilinca Ţurcanu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Bogdan spune:

    Ii cam ca place in Romania. Nu ca nu ii placea ca profesoara, dar ar fi facut orice ca sa plece din Moldova…

570 X 90 POSADA 3