Donaris 930 x 122

cornel ionica

ADIO SARMALE ÎN PIAŢA PRIMĂRIEI?

Adio sarmale în Piaţa Primăriei? Ca de obicei în ultimii ani, în Piața Primăriei municipalitatea a oferit în a doua zi de Crăciun o masă cu sarmale, mămăligă, ardei iuți și țuică fiartă. Detalii și imagini, AICI.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

Inițiativa Primăriei a stârnit controverse în mediul virtual. Pe pagina oficială de Facebook a primarului Cornel Ionică a izbucnit un adevărat război între susţinătorii ideii şi contestatarii ei. În vreme ce unii consideră că avem de-a face cu „o pomană electorală” și că acţiunea nu ar trebui organizată, alţii mulţumesc Primăriei pentru gest şi încurajează conducerea instituției să continue „tradiția”.

La un moment dat, primarul Ionică a intervenit în discuţie şi a anunțat că ia în calcul o analiză care să arate clar dacă ar trebui ca Primăria să continue sau să renunțe la a mai oferi masa de Crăciun. Vom vedea care va fi decizia municipalității.

Citiți și: Pitești: La un pas de tragedie – Bărbat căzut secerat de Revelion

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90