930 x122 grota rece

accident

ALARMANT! NUMĂRUL ACCIDENTELOR RUTIERE CU MINORI A CRESCUT!

Numărul accidentelor rutiere cu victime minori a crescut îngrijorător în ultima vreme pe șoselele din Argeș. În majoritatea unor astfel de cazuri, copiii traversează strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

La sfârșitul săptămânii trecute din această cauză doi minori, fiecare în vârstă de 8 ani, au fost loviți de autoturisme, în zile diferite, pe aceeași stradă, „Negru Vodă”, din Curtea de Argeș. Și în Pitești, pe strada „Banatului”, din același motiv o fetiță tot în vârstă de 8 ani a căzută victimă unui accident de circulație. De această dată, însă, copilul nu a traversat singur strada, ci alături de un adult. Poliția Rutieră îi îndeamnă să fie atenți în trafic și pe copiii cu biciclete. Pe Aleea Poieniței din Pitești o fetiță de 10 ani care mergea pe bicicletă a fost lovită de un autoturism pentru că a vrut să traverseze strada prin loc neregulamentar și fără să se asigure dacă din spate vine sau nu vreo mașină.

Sunt și accidente în care minorii nu au nicio vină. Astfel, un adolescent în vârstă de 17 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni, pe Calea Craiovei, din Pitești, de autoturismul unui șofer neatent în vârstă de 71 de ani. Din fericire, în toate aceste accidente minorii s-au ales doar cu răni ușoare.

Citiți și: Accident deosebit de grav! Tânăr de 19 ani, încarcerat

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA