Donaris 930 x 122

masini

ANUNȚ IMPORTANT FĂCUT DE RAR

 

Citiți și: Aceste mașini vor fi interzise!
Registrul Auto Român, filiala Argeș, transmite un mesaj important pentru toți cei care au nevoie de serviciile instituției.
„Înainte să veniți la Registrul Auto Român, vă rugăm să verificați dacă aveți toate documentele necesare și… masca de protecție!
Obligatoriu la RAR: poartă mască, respectă distanțarea fizică!
Perioada dificilă pe care o traversăm nu a încetat, iar măsurile de protecție pe care le-am luat în toate reprezentanțele noastre sunt în continuare în vigoare.
Dezinfectarea tuturor spațiilor în care au acces angajații RAR și clienții face parte din rutina noastră,  purtăm măști de protecție când interacționăm cu dumneavoastră și vă rugăm respectuos să procedați la fel.
Vă reamintim că permitem accesul doar pentru o singură persoană în fiecare vehicul care intră în curtea RAR.
Interacționați cât mai puțin posibil cu personalul nostru. Vă stăm la dispoziție on-line și telefonic și vă asigurăm de promptitudine în oferirea de soluții la problemele pe care le întâmpinați.”, transmite RAR.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3