930×122 CAPRA 5

angajatori

APEL DE LA ITM ARGEȘ: RIDICAȚI-VĂ CARNETELE DE MUNCĂ!

Apel de la ITM Argeș: „Ridicați-vă carnetele de muncă!” Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș a transmis în urmă cu puțin timp o informație de interes:

Citiți și: Controale fulger! Patroni ”arși” la buzunar

„ITM Argeş revine şi anunţă toţi angajatorii de pe raza judeţului Argeş pentru ridicarea carnetelor de muncă închise la 31.12.2010 ca urmare a abrogării dispoziţiilor Decretului nr.92/1976 privind carnetul de muncă.

Aceştia sunt rugaţi să se prezinte la ghişeele operaţionale ale instituţiei, de luni până joi între orele 8 și 16:30 și vineri între orele 8 și 14, pentru ridicarea carnetelor de muncă, pe baza procesului-verbal de predare-primire întocmit de ITM Argeş.

Citiți și: ITM a luat la puricat centre comerciale din Argeș! Sancțiuni de zeci de mii de lei

De asemenea, şi persoanele fizice care nu şi-au ridicat carnetele de muncă se pot adresa la ITM Argeş pentru ridicarea acestora.

Menţionăm că în arhiva instituţiei încă se mai află un număr de 15.162 de carnete de muncă”, informează Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3