NOR CURIER 930X122

amenda

Argeș: Șmecher, nu glumă! Și-a transformat BMW-ul în autospecială de Poliție!

Un argeșean a vrut să simtă cu orice preț cum e să fii polițist și și-a montat pe BMW semnale luminoase și acustice precum cele ale autospecialelor de intervenție.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

 

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Se schimbă Codul Rutier! Noi amenzi!

„În ziua de 25 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 36 de ani, din Berevoești, care conducea un autoturism, pe DN 73C, în localitatea de domiciliu, având montate, în partea din față a autoturismului, la vedere, mijloace speciale de avertizare sonoră și luminoase de culoare roșu-albastru.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.175 de lei, conform O.U.G. 195/2002-R, totodată fiind luată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile și de retragere a certificatului de înmatriculare.”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3