930 x122 grota rece

furturi

BANDĂ DE HOȚI DIN LOCUINȚE, ANIHILATĂ ÎN ARGEȘ

Trei tineri, unul minor, sunt cercetați sub acuzația de furturi repetate de bunuri din două locuințe din comuna argeșeană Hârsești.

Citiți și: Argeș. Sute de tranzacții pe piața imobiliară

Furturile au avut loc în lunile iunie, iulie și august ale acestui an. O parte din prejudiciu, prejudiciu care se ridică la circa 7.500 de lei, a fost recuperată de polițiști, bunurile fiindu-le înapoiate proprietarilor.

Cei trei suspecți sunt toți din Hârsești și au 20 de ani (doi dintre ei) și 17 ani. Unul dintre cei doi de 20 de ani, probabil șeful bandei, a fost reținut de Poliție pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești urma să decidă astăzi dacă individul va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citiți și: Decizia care schimbă totul pentru proprietari! Ce nu veți mai putea face fără asigurare

În Argeș numărul cazurilor de furturi cu autori minori a crescut. Citiți aici despre alte cazuri similare: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/campulung-doi-minori-au-furat-18-biciclete/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/banda-de-hoti-din-pitesti-anihilata-2-minori-prinsi-la-furat/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA