930×122 CAPRA 5

brand

pahar_vin

Basarabia își lansează BRANDUL DE VIN

17 decembrie va fi o zi specială pentru sectorul vinicol din Republica Moldova. La Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău va avea loc lansarea oficială a brandului „Vin Moldova”.

Citiți și: Alertă: Cutremur într-o zonă neobișnuită. Avertisment seismic!

La eveniment va participa și ministrul român al Agriculturii, Daniel Constantin.

În aceeași zi, înainte de lansarea de brand, Constantin va discuta cu omologul său din Basarabia, Vasile Bumacov, dar și cu Vladimir Rakhmanin, cel care la 1 ianuarie 2014 va prelua calitatea de reprezentant regional pentru Europa și Asia Centrală al Organizației pentru Agricultură și Alimentație, și cu Tony Alonzi, reprezentant regional adjunct al aceleași organizații. Vizita lui Daniel Constantin în Republica Moldova are loc în cadrul consultărilor în vederea pregătirii Conferinței Regionale pentru Europa a Organizației pentru Agricultură și Alimentație (FAO), conferință care se va desfășura în București între 29 martie și 4 aprilie 2014.

Citiți și: ULTIMA ORĂ! VESTE PROASTĂ DESPRE FC ARGEŞ

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3