Donaris 930 x 122

daniel constantin

TARGUL_CARNEXPO_DANIEL_CONSTANTIN_1

DANIEL CONSTANTIN, ÎN CHIȘINĂU

Vicepremierul Daniel Constantin, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, va face astăzi o vizită oficială în Chișinău.

Citiți și: Alertă: Cutremur într-o zonă neobișnuită. Avertisment seismic!

Constantin se va întâlni cu prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leancă, și cu omologii săi Christian Schmidt, ministrul Agriculturii din Germania, și Vasile Bumacov, ministrul Agriculturii din Moldova.

Principalele teme care vor fi discutate se referă la cooperarea dintre România și Republica Moldova cu privire la planul comun de acțiuni în sectorul agroalimentar pentru perioada 2014-2015. De asemenea, discuțiile vor viza și schimburile comerciale de produse agroalimentare în contextul semnării Acordului de Liber Schimb între Uniunea Europeană și Republica Moldova, precum și colaborarea în sectorul fitosanitar.

Citiți și: Bazinul Olimpic din Pitești: A fost nevoie de 4 ani și peste 1,7 milioane de euro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90