New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

CÂND SCĂPĂM DE MASCA DE PROTECȚIE/CE SPUNE NELU TĂTARU

Este posibil ca în cel mult două luni purtarea măștii de protecție în spațiile publice închise și în mijloacele de transport în comun să nu mai fie obligatorie. O spune ministrul Sănătății, Nelu Tătaru (foto), care afirmă că o decizie în acest sens va fi luată de autorități dacă nu se vor mai înregistra noi cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Citiți și: Încă un expert „prezice” sfârșitul pandemiei

„Atâta timp cât vom mai vedea că mai avem număr de cazuri noi, vom purta mască, vom purta ca minim gest de protecție. Rămânem la o cale de transmitere cea mai importantă: aerogenă.

(…) Sper să fie mai puțin de un an, doi. Sper să fie o lună, două de purtat masca, de purtat în spațiile închise, în mijloace de transport, la serviciu.

Citiți și: Măștile textile ar putea fi interzise în valul 5 al pandemiei

Gândiți-vă că acum 3-4 ani, când mulți mergeam în orașe europene, ne întrebam de ce asiaticii purtau măști. A rămas un obicei pentru poluare”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, potrivit digi24.ro.

Reamintim că de pe data de 15 mai 2020, odată cu instituirea stării de alertă, purtarea măștii de protecție a devenit obligatorie în spațiile publice închise și în mijloacele de transport în comun. Măsura nu are limitare în timp, valabilitatea ei depinzând de felul în care evoluează epidemia în țara noastră.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441