NOR CURIER 930X122

măști de protecție

Încă o țară revine la măștile de protecție!

Reprezentanții din Sistemul Național de Sănătate din Anglia le cer britanicilor să urmeze o serie de noi măsuri anti-COVID pentru a combate ratele record de infecție în Marea Britanie.

Citiți și: Măștile textile ar putea fi interzise în valul 5 al pandemiei

Mai mult decât atât, aceștia acuză Guvernul că „a renunțat la orice interes pentru Covid”, numărul cazurilor fiind unul extrem de mare, scrie Antena 3.

Confederaţia NHS, care reprezintă organizaţii din sectorul sănătăţii, a avertizat că spitalele sunt pregătite să facă față unui „Paște brutal la fel de rău ca cel din iarna trecută”.

Citiți și: OFICIAL: ANPC VREA SĂ SCHIMBE DENUMIREA MĂŞTILOR DE PROTECŢIE

Săptămâna trecută, cazurile de COVID au atins cel mai mare nivel din februarie 2021, cu 20.331 de infecții.

De asemenea, Confederația a cerut „acțiuni de atenuare”, cum ar fi limitare întâlnirii dintre  oameni în interior și purtarea măștilor în spațiile aglomerate, potrivit declarațiilor făcute pentru The Times.

Chiar săptămâna trecută Boris Johnson a recunoscut că „nu poate exclude”  noi măsuri restrictive în Marea Britanie în viitor, conform The Daily Mail.

Foto descriptiv: Digi24

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3