New Profesional Consult 930 x 122

măști de protecție

Măștile textile, interzise în școli!

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă a declarat, marți, că purtarea măștii de protecție în școli rămâne obligatorie, cu excepția spațiilor deschise.

Citiți și: Încă o țară revine la măștile de protecție!

De asemenea, aceasta a mai precizat faptul că, începând din toamnă, elevii din învățământul primar, gimnazial și liceal, precum și studenții trebuie să folosească măști de uz medical. Măștile textile vor fi interzise în incinta unităților de învățământ.

Suplimentar față de ce a fost prevăzut în anul anterior, măștile utilizate de către elevii din învățământul primar, gimnazial, liceal, precum și la nivelul universităților și facultăților, trebuie să fie măști de uz medical. Deci nu se mai permite utilizarea măștilor textile (…)

Citiți și: OFICIAL: ANPC VREA SĂ SCHIMBE DENUMIREA MĂŞTILOR DE PROTECŢIE

Avem în vedere menținerea acestor măsuri deoarece cifrele privind severitatea infecției la copii sunt îngrijorătoare atât la nivel internațional, cât și la nivel național”, a spus Ioana Mihăilă, citată de Mediafax.

Chiar dacă masca de protecție în aer liber nu este obligatorie, ministrul a subliniat faptul că, la ceremoniei de deschidere a noului an școlar se va face o excepție și masca se va purta obligatoriu, deoarece nu se va putea menține distanțarea fizică.

Cât despre activitățile sportive, ministrul Sănătății a declarat următoarele:

Activitatea sportivă se poate desfășura preferabil în spații exterioare. În cazul în care condițiile meteo nu permit acest lucru, se pot desfășura în interior până la incidența de 2 la mie, fără mască de protecție.

Foto descriptiv: fanatik.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90