Donaris 930 x 122

măști de protecție

Măștile textile, interzise în școli!

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă a declarat, marți, că purtarea măștii de protecție în școli rămâne obligatorie, cu excepția spațiilor deschise.

Citiți și: În loc de amenzi, piteștenii au primit măști de protecție

De asemenea, aceasta a mai precizat faptul că, începând din toamnă, elevii din învățământul primar, gimnazial și liceal, precum și studenții trebuie să folosească măști de uz medical. Măștile textile vor fi interzise în incinta unităților de învățământ.

Suplimentar față de ce a fost prevăzut în anul anterior, măștile utilizate de către elevii din învățământul primar, gimnazial, liceal, precum și la nivelul universităților și facultăților, trebuie să fie măști de uz medical. Deci nu se mai permite utilizarea măștilor textile (…)

Citiți și: DISPOZITIVE CARE PUN LA COLŢUL RUŞINII MĂŞTILE DE DOI LEI

Avem în vedere menținerea acestor măsuri deoarece cifrele privind severitatea infecției la copii sunt îngrijorătoare atât la nivel internațional, cât și la nivel național”, a spus Ioana Mihăilă, citată de Mediafax.

Chiar dacă masca de protecție în aer liber nu este obligatorie, ministrul a subliniat faptul că, la ceremoniei de deschidere a noului an școlar se va face o excepție și masca se va purta obligatoriu, deoarece nu se va putea menține distanțarea fizică.

Cât despre activitățile sportive, ministrul Sănătății a declarat următoarele:

Activitatea sportivă se poate desfășura preferabil în spații exterioare. În cazul în care condițiile meteo nu permit acest lucru, se pot desfășura în interior până la incidența de 2 la mie, fără mască de protecție.

Foto descriptiv: fanatik.ro

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441