New Profesional Consult 930 x 122

măști de protecție

DISPOZITIVE CARE PUN LA COLŢUL RUŞINII MĂŞTILE DE DOI LEI

În contextul în care calitatea celor mai multe măşti care se vând în magazine şi farmacii este îndoielnică, ba mai mult, nici măcar măştile profesionale nu asigură o protecţie de 100% împotriva noului coronavirus, inventatorii cu posibilităţi financiare au realizat o serie de noi dispozitive care pun cu adevărat virusul în izolare.

Citiți și: Măștile textile ar putea fi interzise în valul 5 al pandemiei

Cel mai titrat dintre pionierii acestor tehnologii ultimul răcnet este Yezin Al-Qaysi care a realizat o cască perfect etanşă care se prinde pe cap şi pe torace, dotată suplimentar cu un purificator.

„Unii m-au întrebat de unde am cumpărat-o, alţii au rămas uluiţi. Cu siguranţă nu au râs când m-au văzut, dar oricum nu aveam cum să le văd gura fiindcă purtau măşti”, a spus inventatorul.

Citiți și: OFICIAL: ANPC VREA SĂ SCHIMBE DENUMIREA MĂŞTILOR DE PROTECŢIE

Şi alţi inventatori au dezvoltat dispozitive conforme cu mileniul trei. Acestea pun la colţul ruşinii măştile de doi lei, remarcabile în urmă cu un secol şi nu astăzi când, din punctul meu de vedere, ar fi trebuit să arătăm că putem face mai mult împotriva unui virus.

Acestea sunt excepţiile (FOTO)

(Sursa: bbc.com)

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441