EcoMoto 930×122

covid-19

ARGEȘ: ACȚIUNI DE VERIFICARE A PURTĂRII MĂȘTILOR

Instituția Prefectului Argeș informează că, în ultimele trei zile, echipajele mixte formate din pompieri, polițiști și polițiști locali din Mioveni au desfășurat controale pentru respectarea măsurilor de combatere a răspândirii virusului COVID-19.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Acestea s-au deplasat în municipiul Curtea de Argeș, la trei operatori economici, și în Mioveni, în Piața Dacia. S-a urmărit respectarea obligativității purtării măștilor de protecție în spațiile închise, distanțarea fizică, crearea de fluxuri separate intrare-ieșire și s-au făcut verificări specifice ale ISU.

S-a verificat astfel respectarea prevederilor legale împotriva răspândirii COVID-19, conform Legii nr. 55/2020, HG nr. 394/2020 și a Ordinului comun al Ministerului Sănătății și al M.A.I. nr. 874/81/2020.

Citiți și: Revine coșmarul COVID

Au fost verificate peste 300 de persoane, aplicându-se 16 avertismente pentru nerespectarea prevederilor legale care reglementează modul de comportare și echipare în zonele închise cu flux continuu de persoane.

(Foto descriptiv: monitorulbt.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90