New Profesional Consult 930 x 122

măști de protecție

MĂŞTILE FALSE AU INVADAT PIAŢA DIN ROMÂNIA. SUNT INCLUSIV MĂŞTI PENTRU COPII, CU MARCA „MELI MELO”

În urma cercetărilor extinse după alerta de măşti periculoase de săptămâna trecută, autorităţile din România au descoperit şi alte tipuri de produse de acest gen, neconforme, pe care le-au raportat la nivel european.

Citiți și: Încă o țară revine la măștile de protecție!

Şi acestea vor fi retrase de pe piaţă, însă este evident că o bună bucată de timp au fost folosite de oameni. Ceea ce întăreşte afirmaţiile pe care le-am făcut când am spus să fim foarte atenţi la „Măştile de doi lei„.

„În cazul de faţă (FOTO 1, 2, 3), produsele poartă marcajul CE, dar nu sunt certificate ca echipament de protecție de către un organism relevant.În consecință, este posibil să nu îndeplinească cerințele de sănătate și siguranță și, prin urmare, să nu fie protejat în mod corespunzător dacă nu este combinat cu măsuri suplimentare. Produsul nu respectă Regulamentul privind echipamentele individuale de protecție și standardul european relevant EN 149″, se precizează pe site-ul RAPEX: AICI, AICI ŞI AICI.

Citiți și: În loc de amenzi, piteștenii au primit măști de protecție

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3