930 x122 grota rece

măști de protecție

OBLIGATORIU MASCĂ DE PROTECŢIE ŞI PE SCARA BLOCULUI

Este nedumerirea unui piteştean care, venind în vizită la un prieten, a observat la scara unui bloc de pe Aleea Teilor un afiş „neomologat” conform căruia trebuie să intri cu mască de protecţie.

Citiți și: Încă o țară revine la măștile de protecție!

Ulterior, am aflat că pe scara blocului  sunt avocaţi şi alte categorii de profesionişti care şi-au deschis cabinete de consultanţă şi servicii în apartamente, iar în aceste condiţii este obligatorie purtarea măştii la locul de muncă.

Totuşi, chiar şi în ipoteza în care aceste firme nu ar exista, din documentul aprobat de ministrul Sănătăţii reiese că masca de protecţie e obligatorie şi pe scara blocului, fiind un spaţiu public închis.

Citiți și: În loc de amenzi, piteștenii au primit măști de protecție

„Conform documentului, pe perioada stării de alertă, masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închis, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă, pe toată durata prezenței în oricare din spațiile închise ale incintei”, este specificat într-un comunicat emis de Ministerul Sănătăţii.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3